Yeni Teknoloji ve Buluşlar İnovasyon Fuarı'nda Sergilendi

-A +A

TÜBİTAK’ın desteğiyle düzenlenen “İnovasyon Türkiye Fuarı” bu yıl ikinci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yenilikçi proje ve teknolojilerin sergilendiği fuarda TÜBİTAK standı ziyaretçi akınına uğradı.

Geçtiğimiz yıl ilk defa düzenlenen İnovasyon Türkiye Fuarı, bu yıl 24-27 Ekim tarihleri arasında yüzlerce yenilikçi ürün ve projeyi yatırımcıyla buluşturdu.

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen İnovasyon Fuarı’nın açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu yaptı. Teknopark, Ar-Ge merkezi, atölye ve üniversitelerde geliştirilen 850 buluş ve projelenin sergilendiği fuara bilim insanları, özel sektörde çalışan araştırmacılar ve öğrenciler katıldı.

Tasarlayan, üreten, buluş yapan, patent alan ile yatırımcı, sanayici ve girişimciyi aynı çatı altında buluşturan fuar, geliştirilen ürünlerin hızla sanayiye kazandırılması yönünde önemli katkılar sağlıyor.

TÜBİTAK Standı Ziyaretçi Akınına Uğradı

Yeni fikir ve projelere cazip destek fırsatları TÜBİTAK’ın standı ziyaretçiler ve fuar katılımcıları tarafından büyük ilgi gördü. Fuarda merkezi bir noktada stant açan TÜBİTAK’ı ziyaret edenler, kurum yetkililerinden destek programları ve girişimcilere sunulan fırsatlar hakkında bilgi aldılar.

Fotoğraflar

30.10.2013