TÜBİTAK, Mobil Uygulama Hizmetiyle Artık ‘Tablet’te

-A +A

TÜBİTAK Android cep telefonu uygulamasının ardından tablet uygulamasıyla da Google Play’de yerini aldı. Yeni hazırlanan uygulama ile güncel haber, duyuru ve hizmetlere tek bir tıkla erişilebilecek. Android tablet uygulamasının ardından IOS telefon ve tablet uygulaması da ücretsiz kullanıma sunulacak.

Yeni hizmete sunulan Android uygulamasında haber ve duyurular, burslar, olimpiyatlar, destekler, yarışmalar, Ar-Ge hizmetleri, yeni açılan çağrılar, çağrı sonuçları ve TÜBİTAK’la ilgili bilgiler yer alıyor. TÜBİTAK tablet uygulaması Android platforma sahip tüm tabletlerde sorunsuz bir şekilde kullanılacak. Uygulamayı kullanabilmek için Android platforma sahip kullanıcılar Google Play uygulamasından TÜBİTAK adındaki uygulamayı indirebilecek.

Uygulama Web Sayfasıyla Paralel

TÜBİTAK web sayfasında yer alan tüm bilgilere Android uygulamasıyla da kolayca ulaşılıyor. Web sayfasında yer alan fotoğraf ve video galerilerde uygulamada yer alırken, sosyal medya ikonları sayesinde kullanıcılar sosyal medya üzerinden de TÜBİTAK’ı anında takip edebilecek.

Uygulamada yer alan Google Map uygulaması sayesinde, kullanıcılar bulundukları noktadan TÜBİTAK Başkanlık binasına nasıl gidebileceklerini de öğrenebilecek.

 

18.07.2013 Kurumsal