TÜBİTAK, İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamalarında da Öncü

-A +A

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısında, TÜBİTAK’ın iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları takdirle karşılandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Kurul Toplantısı’nda, TÜBİTAK’ın iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları değerlendirildi. 

Toplantıda kurumumuzun iş sağlığı ve güvenliği koşullarına dair faaliyetleri değerlendirilerek, yapılması gerekenler ve özellikle içinde bulunduğumuz pandemi dönemine özgü hususlar ve alınacak önlemler görüşüldü. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, bilim ve teknoloji alanlarında yenilikçi, yönlendirici, katılımcı ve paylaşımcı bir kurum olma vizyonunu benimseyen TÜBİTAK’ın iş sağlığı ve güvenliği konularına göstermiş olduğu hassasiyet sebebiyle tüm TÜBİTAK ailesine teşekkürlerini sundu.

TÜBİTAK Genel Sekreteri Mesut Karaca da, kamu işverenlerinin iş sağlığı ve güvenliğini gündemlerinden düşürmemeleri gerektiğini ifade etti. Karaca, tarafların bilgi birikimleri arttıkça iş sağlığı ve güvenliği şartlarının kurumlarımızda daha da iyileşeceğini belirtti.

19.03.2021