İl Temsilcilerine ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Sorumlularına 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Eğitimi Verildi

-A +A

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı bünyesinde yürütülen “4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı” kapsamında görevlendirilen İl Temsilcilerine ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Sorumlularına, başvuru ve değerlendirme süreci hakkında bilgi vermek amacıyla TÜBİTAK Başkanlık Feza Gürsey Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. A. Arif Ergin’in açılış konuşmasıyla başlayan program, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İlker Murat Ar’ın Sonuç ve Değerlendirme konuşmasıyla sona erdi.

Türkiye’nin 81 ilinde görevli İl Temsilcilerinin ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Sorumlularının katıldığı eğitim programında, 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı; 4006–TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru ve Değerlendirme Süreci; 4006–TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Panel Yönetim Sistemi ve Değerlendirme Kriterleri; 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları İyi ve Kötü Uygulamalar; 4006–TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına Yönelik Paydaş Görüşleri; Deneyim Paylaşımı; 4006–TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Çalıştay Değerlendirme Raporu ve Sonuç ve Değerlendirme konuları görüşüldü.

13.11.2017