



COST Info Day Türkiye (online) 17 January 2024

Agenda

NOTE: This is the draft version of the Agenda. The final version of the agenda will be sent to the registered participants along with the connection link after 15.01.2024.

15:30-16:00	Welcome Prof. Hasan MANDAL, TÜBİTAK President Dr. Ronald de Bruin, COST Director	30 min
16:00-16:20	What is COST? Bart VEYS, Head of COST Policy Unit, COST	20 min
16:20-17:00	How to participate in COST and how to submit an application? Dr. Elif DOGAN ARSLAN, Science Officer, COST	40 min
17:00-17:10	Break	10 min
17:10-17:40	 Added value and impact of participation in COST Action Prof. Sedef Nehir EL, COST Scientific Committee Member for Türkiye Prof. Halil Mecit ÖZTOP, COST Action Member, Proposer 	30 min
17:40-18:00	 Nomination process and national statistics Murat TILTAK, TÜBİTAK COST Contact Point 	20 min
18:00-18:20	TÜBİTAK Horizon Europe Activities	20 min
18:20-18:40	Q&A session	20 min

*The timeline shown in the agenda is GMT+3 (Turkish Local Time)