TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı’nda Okurlarıyla Buluştu

-A +A
TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları, bu yıl 7-15 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na katıldı. TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı Kitaplar Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla, fuarda TÜBİTAK’ın farklı yaş gruplarına yönelik 474 başlıkta, toplam 43.000 kitabı yer aldı. 
 
Bilim okuryazarlığının küçük yaşlarda kazandırılmasını öncelikli hedeflerinden biri olarak benimseyen TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları, fuarda okurlarıyla daha yakından iletişim kurma olanağı buldu. Okul öncesi, çocuk, gençlik, başvuru ve yetişkin kitapları ile Bilim ve Teknik, Bilim Çocuk ve Meraklı Minik dergilerinin okura sunulduğu TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları standı, her yaştan okurun yoğun ilgisiyle karşılaştı. Satışların %10 indirimle gerçekleştirildiği fuarda, ziyaretçilere yayınlarla ilgili geniş bilgi verildi. 
 
Popüler bilim kitaplarına ilgi duyan okurlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmanın önemine inanan TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları, düzenli olarak kitap fuarlarına katılmayı sürdürüyor.
 
16.11.2015