Bilim Çocuk, 15 Yıllık Arşivini Armağan Ediyor

-A +A

TÜBİTAK Bilim Çocuk Dergisi, Ocak ayı sayısında 15 yıllık arşivini okuyucularıyla paylaşıyor. Arşiv DVD’sinin yanında farklı sürprizlerde çocukları bekliyor.

Yayın hayatına 15 Ocak 1998’de başlayan Bilim Çocuk Dergisi 15. yılını kutluyor. Aylık ortalama 120 bin satış rakamına sahip olan dergi, çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her sayısında sunduğu farklı ve eğlenceli faaliyetleriyle çocukların keşif, merak ve araştırma duygularını harekete geçiriyor.

Türkiye’nin en çok satan dergisi olan Bilim Çocuk, bu ayki sayısında 15 yıllık arşiv DVD’si armağan ediyor. Bunun yanında derginin takipçilerini her zamankilerden farklı bir sürpriz daha bekliyor. “Gazete Bilim Çocuk” adıyla hazırlanan çocuk gazetesinde, okuyucuları gülümsetmeyi amaçlayan haberler ve köşeler yer alıyor. Ayrıca, kar ve buzla ilgili bilmecelerin yer aldığı bilim çocuk kartları, geceleyin dünyanın uzaydan nasıl göründüğünü gösteren poster ve Grönland’da bir yerleşim yerinin minik maketinden oluşan ekler armağan ediliyor. Derginin içinde de Grönland, buzullar, boynuzlu hayvanlar ve antikalarla ilgili yazılar bulunuyor.

23.01.2013 Yayınlar, Dergiler