TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları Ulusal ve Uluslararası Fuarlarda Okuyucusuyla Buluşuyor

-A +A

Popüler bilim kitaplarına ilgi duyan okurlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmanın önemine inanan TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları, düzenli olarak kitap fuarlarına katılmayı sürdürüyor. TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları bu bağlamda, 10-18 Mart 2018 tarihlerinde CNR Fuarcılık tarafından düzenlenen “5. CNR İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı”na katılıyor. TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla, fuarda TÜBİTAK’ın farklı yaş gruplarına yönelik yaklaşık 280 başlıktaki TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları kitapseverlerle buluşuyor. Ayrıca, Tuğberk Seçkin, 17 Mart 2018 Cumartesi günü “Bir Girişimcilik Yolculuğu” adlı kitabını okurları için imzalayacak.

 

TÜYAP 16. Bursa Kitap Fuarı

TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları, 17-25 Mart 2018 tarihleri arasında TÜYAP tarafından düzenlenen "TÜYAP Bursa 16. Kitap Fuarı"na katılıyor. Fuarda TÜBİTAK’ın farklı yaş gruplarına yönelik yaklaşık 280 başlıktaki TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları kitapseverlerle buluşuyor. Ayrıca, 18 Mart 2018 Pazar günü Mehmet Başar, “Bir Girişimcilik Yolculuğu” isimli kitabını; 24 Mart Cumartesi günü ise Vakıf Cafer, “Kareli ve Küplü Şeylerin Serüveni” isimli kitabını okurları için imzalayacak.

 

Bilim okuryazarlığının küçük yaşlarda kazandırılmasını öncelikli hedeflerinden biri olarak benimseyen TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları, fuarda okurlarıyla daha yakından iletişim kurma olanağı buluyor. Okul öncesi, çocuk, gençlik, başvuru ve yetişkin kitaplarının okura sunulduğu TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları standına, her yaştan okurun yoğun ilgi gösteriyor. Satışların yüzde 10 indirimle gerçekleştirildiği fuarda, ziyaretçilere yayınlarla ilgili geniş bilgiler veriliyor.

16.03.2018