TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları Tüm Yurtta Okuyucuları İle Buluşuyor

-A +A
Ülkemizin pek çok ilinde açılan kitap fuarlarında okuyucuları ile buluşan TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları en son 29 Nisan-8 Mayıs tarihlerinde Eskişehir Kitap Fuarı ve 3-8 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Gaziantep Kitap Fuarı’ndan sonra şimdi de Malatya’da.  
 
Malatya Valiliği ile Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş’nin organizasyonunu üstlendiği 5. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı, 10-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Malatya Büyükşehir Belediye Binası Fuar Alanı’nda okuyucuları kitaplarla buluşturuyor.  Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Popüler Bilim Yayınları ile okul öncesi, çocuk ve gençlik, başvuru ve yetişkin kitaplarıyla fuarda yer alıyor.  
 
Bu yıl onur konuğu olarak akademisyen, şair ve yazar Prof. Dr. Nurullah Genç’in yer alacağı fuar, Bosna’nın efsanevi lideri Aliya İzzetbegoviç anısına düzenleniyor. 375 yayınevi ve 290 yazarın katıldığı 5. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı’nda, 520 imza günü etkinliği ile 60’a yakın söyleşi, panel ve konferansın düzenlenmesi planlanıyor. 
 
Elli Bin Öğrenciye Kumbara 
 
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından “Kumbaram Dolsun Benim de Bir Kitabım Olsun” etkinliğiyle fuardan önce 50 bin öğrenciye dağıtılan kumbaralarda harçlıklarını biriktiren öğrenciler bu birikimleriyle fuardan diledikleri kitapları alabilecekler. 
 
İnternet üzerinden TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları’na ulaşmak isteyen tüm okuyucularımız esatis.tubitak.gov.tr adresini ziyaret edebilirler. 
 
13.05.2016