Toplu Blokzincir Eğitiminde Rekor

-A +A

2-3 Nisan 2018 tarihlerinde Ankara’da, TÜBİTAK BİLGEM tarafından organize edilen ve iki gün süren 1. Ulusal Blokzincir Çalıştayı’nın birinci gün programının sonunda NEO Blokzincir Platformu’nun bağımsız yazılım geliştiricilerinden Michael Herman tarafından 240 katılımcıya uygulamalı eğitim verildi. Böylece bu alandaki toplu eğitim rekoru kırılmış oldu.

YAZILIM MİMARI VE GELİŞTİRİCİLER BLOKZİNCİR TEKNOLOJİSİNİ DETAYLI ÇALIŞMA İMKANI BULDU

Michael Herman’ın çalıştay kapsamında vermiş olduğu eğitim Türkiye’de bu alanda TÜBİTAK BİLGEM’in verdiği en geniş eğitim oldu.

Program kapsamında blokzincirin temelleri olan özet alma, blok oluşturma, madencilik gibi kavramlar uygulamalı bir şekilde ele alınırken, yeni jenerasyon blokzincir yaklaşımlarının detaylı analizleri de yapıldı. NET/C #/Visual Studio tabanı kullanılarak gerçekleştirilen eğitimlerde Michael Herman NEO akıllı sözleşme kodlaması pratiklerini de katılımcılara uygulamalı olarak gösterdi.

Akıllı sözleşme (Smart Contract) geliştirmek isteyen yazılım mimarı ve geliştiricilerin ilgi gösterdiği eğitim programında Michael Herman’ın, katılımcıların sorularını da yanıtlamasıyla çalıştayın 1. Günü tamamlanmış oldu. Eğitim programına katılan 240 kişiye katılım sertifikası verildi.

16.04.2018