Teknoloji Ödülleri'nin Başvuru Süresi 28 Mayıs'a Kadar Uzatıldı!

-A +A

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) ve Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) ortak sinerjisinin bir ürünü olan Teknoloji Ödülleri, 1998 yılından beri verilmektedir.

Yaratıcı, yenilikçi, teknik mükemmeliyete ve rekabet özelliklerine sahip ürünlerin ve süreçlerin ödüllendirilmesi ve kamuoyuna tanıtılması amacına hizmet eden, bir marka haline gelmiş ödüllerin bu yıl onüçüncüsünü verecek olmak bizleri gururlandırıyor.

Şirketlerimizin özgün başarı öykülerini görünür kılarak, kamuoyunun Ar-Ge ve yenilik konularına ilgi duymasını da sağlayan Teknoloji Ödüllerine, yurt çapında, her sektörden, en küçükten en büyüğe her ölçekte firmalarımızın başvuru yapıyor olması, önemli bir farkındalık düzeyine eriştiğimizi göstermektedir.

Ödüllerde yarışan ürünler arasında TÜBİTAK tarafından desteklenmiş proje çıktılarının olması da, yenilikçi fikirlerin toplumsal ve ekonomik faydaya dönüştürülmesinde TÜBİTAK ailesi olarak bizleri ayrıca mutlu ediyor.

28 Mayıs tarihine kadar başvuru yapılabilecek olan XIII. Teknoloji Ödülleri’nde Türkiye'nin yeni teknoloji lideri olmak iddiasıyla yarışacak tüm firmalarımıza Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu adına, TÜBİTAK Başkanı olarak başarılar dilerim.

 

Prof. Dr. Hasan MANDAL

TÜBİTAK Başkanı

20.03.2018