Bakan Faruk Özlü TÜBİTAK MAM’da İncelemelerde Bulundu

-A +A

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar ve yerli otomobil konusundaki gelişmeler ile ilgili bilgi aldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, TÜBİTAK MAM yerleşkesini 3 Haziran 2016 günü ziyaret etti. Bakan Özlü’nün ziyaretinde, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Müsteşar Prof. Dr. Ersan Aslan, Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt,  TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Arif Ergin, TÜBİTAK Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Çelik, Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu,  Dr. Orkun Hasekioğlu, MAM Başkanı Doç. Dr. Bahadır Tunaboylu ve BİLGEM Başkanı Prof. Dr. Hacı Ali Mantar da hazır bulundu.

Yapılan toplantılarda Merkez Başkanı Doç. Dr. Bahadır Tunaboylu Bakan Faruk Özlü’ye MAM’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca, Bakan Faruk Özlü yerli elektrikli araç ile ilgili çalışmaları da yerinde inceleyerek bilgi aldı ve yerli elektrikli araç ile deneme sürüşü gerçekleştirdi.

07.06.2016