Azerbaycanlı Bürokratlar TÜBİTAK Liderlik Akademisinde

-A +A

TÜBİTAK TÜSSİDE ve Başbakanlık TİKA tarafından 2013 yılında başlatılan Liderlik Akademisi Bosna Hersek, Kosova, Kazakistan ve Tunus Cumhuriyetleri programlarını gerçekleştirdikten sonra ekim ayında Azerbaycanlı genç liderleri Türkiye’de ağırlayacak.

Azerbaycan’dan orta ve üst düzey 35 yönetici 04 Ekim – 14 Ekim 2015 tarihleri arasında iki ülke arasındaki iyi ilişkileri pekiştirmek ve kapsamlı bir iş geliştirme ağı oluşturmak amacıyla Türkiye’de bulunuyorlar. Katılımcılar Gebze’de alacakları eğitimlerle birlikte İstanbul ve Ankara’da çeşitli programlara katılacaklar.

Türkiye’nin en büyük eğitim komplekslerinden birisine sahip olan TÜSSİDE’de gerçekleştirilecek eğitim programı çerçevesinde katılımcılar alanlarda uzman isimlerden Türkiye Ekonomisi, Global Değişim Yönetimi, Bölgesel Kalkınma gibi konularda eğitimler alacaklar.

Heyetin Ankara programında da kamu kurum ve kuruluşlarını yerinde ziyaret edilecektir. Aynı zamanda, katılımcı heyet Türkiye’nin Bilim Teknoloji ve Yenilik Sistemi üzerine yapılacak bir panelde Ankara’daki teknoloji şirketleriyle buluşturularak yeni iş fırsatlarına zemin oluşturulması sağlanacaktır. 

05.10.2015